KOMinEk1337
Gracz
Reputacja: -2
|
 |
« : Lipiec 28, 2010, 21:53:26 » |
|
Club Co Piątek Otwary O 20:00 Bądz 20:30 ZAPRASZAM DJ KOMinEk1337 Najlepsza Muzyka Dla Najlepszych Słuchaczy ENERGY 2000
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 31, 2010, 23:52:50 wysłane przez KOMinEk1337 »
|
|
Czas na zmiany , 0 obrażania ,zachowam 10% klnięcia z 90% , Postanowienie nie czitować bez pozwolenia Adma -> omg załuję XD , Przepraszam wszystkich których obraziłem poza " stifi "
Jeżeli pomogłem Lub dobrze doradziłem daj " + "
|
|
|
MANIEX95
Vip
Reputacja: -22
W PD od września 2009. Jedyna moja frakcja.
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipiec 31, 2010, 11:13:32 » |
|
W klubie zdarzają się strzelaniny, dlatego informuję, że jak chcecie się dobrze bawić to przychodźcie bez broni.
Po wejściu do klubu nie przechodzicie od razu tańczyć, pić i rozmawiać z kumplami. Gdy wejdziesz to zatrzymujesz się na przejściu gdzie będzie kontrola, czy nie masz narkotyków, matsów i broni. Jeżeli wejdziesz dalej bez kontroli, ochrona cię zabije.
|
|
|
|
|
|
Nie pisz do mnie durnych wiadomości na serwerze i na forum, żebym zobaczył twoje podanie, bo jeżeli to napiszesz, podanie zostanie na 100% odrzucone. Będę miał czas to sprawdzę. Nie pisz też, żebym wszedł na serwer, bo masz sprawę. Jeżeli to jest coś ważnego, napisz mi na PW i cierpliwie czekaj na odpowiedź. Jeżeli już masz zamiar napisać, podaj tytuł wiadomości. PW "bez tytułu" będzie kasowane bez sprawdzenia treści. Staraj się pisać bezbłędnie bo nie mam zamiaru odczytywać twoich hieroglifów.
|
|
|
CartMan
Gracz
Reputacja: 0
CartMan
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipiec 31, 2010, 11:49:43 » |
|
Ja chce byc ochroniarzem przy wejsciu na scene !
|
|
|
|
|
|
---> CartMan <--- Nick w Grze : CaRtMaN
|
|
|
MANIEX95
Vip
Reputacja: -22
W PD od września 2009. Jedyna moja frakcja.
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipiec 31, 2010, 12:36:17 » |
|
Ale nie będziesz, już jest ochrona
|
|
|
|
|
|
Nie pisz do mnie durnych wiadomości na serwerze i na forum, żebym zobaczył twoje podanie, bo jeżeli to napiszesz, podanie zostanie na 100% odrzucone. Będę miał czas to sprawdzę. Nie pisz też, żebym wszedł na serwer, bo masz sprawę. Jeżeli to jest coś ważnego, napisz mi na PW i cierpliwie czekaj na odpowiedź. Jeżeli już masz zamiar napisać, podaj tytuł wiadomości. PW "bez tytułu" będzie kasowane bez sprawdzenia treści. Staraj się pisać bezbłędnie bo nie mam zamiaru odczytywać twoich hieroglifów.
|
|
|
|
Eqall
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipiec 31, 2010, 22:17:22 » |
|
ale w realu tez jakos przenosza dragi nawet jak sprawdzaja..
|
|
|
|
|
|
 zapraszam do rejestracji super gra !! :http://pl.desert-operations.com/?recruiter=2c549
|
|
|
Ceskar
Gracz
Reputacja: 1
~This~is~Sparta http://www.youtube.com/watch?v
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipiec 31, 2010, 23:14:29 » |
|
Racja Eqall , jak ja byłem na dyskotece to jakis gosciu sprzedawał dragi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vlad
Gracz
Reputacja: -10
Vlad Morozov. Masz sprawę to na PW.
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpień 01, 2010, 11:10:29 » |
|
co jakiś czas przychodzili inni ludzie i zabijali, bo mieli bronie. Więc radzę pilnować, zabierać matsy, bronie, bo przychodzą debile i zabijają. //EDIT!! FILM JEST UKOŃCZONY, trwa UPLOAD na YouTube, wg obliczeń potrwa... 5,5 godziny... Jakość jest bardzo wysoka, myślę, że nawet HD. XD Proszę czekać, a niedługo podrzucę film. Vlad 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 01, 2010, 13:40:50 wysłane przez Vlad »
|
|
|
|
|
SaPeR
Vip
Reputacja: 651
Aha
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpień 01, 2010, 19:46:47 » |
|
Bilety dostępne u mnie. Można je kupić codziennie więcej informacji w wątku "Bilety na Energy2000"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vlad
Gracz
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpień 01, 2010, 20:44:06 » |
|
Siema MAMY FILM!! KLIKNIJ SOBIE. xDPodoba, albo nie, kij mnie interesuje. 500 MB żywej wagi, HD (/edit: jakość uległa znacznemu pogorszeniu -.- ;/), cały dzień UPLOADOWANIA, całe 4 h sklejania przestawiania itd. Dzięki za komentarze jakby co xd Vlad
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pragnienie
Vip
Reputacja: -750
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpień 01, 2010, 21:41:36 » |
|
Siema MAMY FILM!! KLIKNIJ SOBIE. xDPodoba, albo nie, kij mnie interesuje. 500 MB żywej wagi, HD (/edit: jakość uległa znacznemu pogorszeniu -.- ;/), cały dzień UPLOADOWANIA, całe 4 h sklejania przestawiania itd. Dzięki za komentarze jakby co xd Vlad Podkład muzyczny jest porażką. Nie chodzi mi o sam utwór, tylko o dopasowanie go do filmiku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vlad
Gracz
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpień 01, 2010, 22:09:07 » |
|
Wiem, jak mówiłem, nie brałem pod uwagę podkładu, więcej roboty było z samym przestawianiem. Muzyka jest nawiązaniem do Tupaca, a powinna nawiązać do DANCE albo czegokolwiek. wiem, ale nie miałem zbytnio czasu xd Sorki xd Vlad
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|